X

Σοκ: 51χρονος κρατούσε σπίτι του 12 ανήλικα κορίτσια

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση. Τι  είπε η 18χρονη για τους πραγματικούς γονείς της...

Ant1news

Συνελήφθη στην Πενσιλβάνια 51χρονος ο οποίος κρατούσε σπίτι του 12 κορίτσια, ηλικίας από 6 μηνών έως 18 χρονών, ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο κορίτσι.

Ο 51χρονος Lee Kaplan, υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας και των 12 κοριτσιών, αλλά, σύμφωνα με κατάθεση της 18χρονης, εκείνη είναι η μητέρα των δύο βρεφών και υπέδειξε ως πατέρα τους τον δράστη.

Η 18χρονη είπε στις αρχές ότι ο δράστης την αγόρασε από τους γονείς της. Οι γονείς της κοπέλας έχουν ήδη συλληφθεί και βρίσκονται υπό κράτηση, ενώ ισχυρίζονται πως είναι βιολογικοί γονείς όλων των κοριτσιών που βρέθηκαν στο σπίτι.

Ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση δήλωσε πως ακόμα οι αρχές δεν είναι σε θέση να υπολογίσουν για πόσο διάστημα τα παιδιά έμεναν στο σπίτι του 52χρονου άντρα.

Ο 51 ετών δράστης διαμένει μόνιμα στο οίκημα της οδού Old Street, όπου εντοπίστηκε από τις αρχές μαζί με τα ανήλικα κορίτσια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αγόρασε το σπίτι το 1988 και έκτοτε διαμένει μόνιμα εκεί.
Ο Kaplan έχει τεθεί υπό κράτηση, με την εγγύηση αποφυλάκισής του να ανέρχεται στο 1 εκατ δολάρια. Την καταγγελία έκανε γείτονας του, η Jen Bets, η οποία και παρατήρησε ύποπτη δραστηριότητα στο γειτονικό σπίτι και ειδοποίησε τις αρχές.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εξακριβώσει την πραγματική ταυτότητα των κοριτσιών και να εντοπίσει τους πραγματικούς γονείς τους.