X

Χίλαρι για Τραμπ: Πώς να του εμπιστευτείς τα πυρηνικά όταν παρασύρεται από ένα tweet

Η Χίλαρι Κλίντον αποδέχθηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφιότητας του Δημοκρατικού Κόμματος. Πυρά σε Τραμπ και υποσχέσεις για τις ΗΠΑ.

Ant1news

H Χίλαρι Κλίντον αποδέχτηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφίου του Δημοκρατικού Κόμματος, στο κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών που διεξάγεται στη Φιλαδέλφεια.

Η Κλίντον τόνισε κατά την ομιλία της ότι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ΗΠΑ, απαιτούν σταθερή ηγεσία και συλλογικό πνεύμα.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δημιούργησε μία ρητορική αντίθεση μεταξύ της υποψηφιότητάς της και του “επικίνδυνου” και “εκρηκτικού” όπως τον περιέγραψε, Ντόναλντ Τραμπ.

Παράλληλα, έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει τις ΗΠΑ, μια χώρα η οποία θα είναι λειτουργική για όλους. “Όλοι μας γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι είναι αντίθετο για τη χώρα μας. Ωστόσο, δε φοβόμαστε,” τόνισε η ίδια.

Η Κλίντον περιέγραψε ως “ασταθή” τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ τόνισε πως: “ένας άνθρωπος που μπορεί να παρασυρθεί από ένα tweet δεν ο άνθρωπος που θα πρέπει να του εμπιστευτείς τα πυρηνικά σου όπλα.”

 

Η Τσέλσι Κλίντον

Στο βήμα του κεντρικού συνεδρίου των Δημοκρατικών ανέβηκε πριν από την ομιλία της μητέρας της η Τσέλσι Κλίντον, περιγράφοντας τη Χίλαρι Κλίντον ως μία στοργική, έξυπνη και δημιουργική γυναίκα που διαθέτει τα προσόντα για να εκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ.

Στη 12λεπτη ομιλία της, η Τσέλσι απέρριψε την κριτική, που περιγράφει τη μητέρα της ως μια μη αξιόπιστη πολιτικό, που προσπαθεί να δείξει τη συμπάθειά της όταν βρίσκεται μπροστά στους Αμερικανούς ψηφοφόρους. "Είναι μία γυναίκα που διακρίνεται από τη συμπόνιια, την πίστη, τη δυνατή αίσθηση δικαιοσύνης, ενώ έχει μια καρδιά γεμάτη αγάπη”, δήλωσε χαρακτηριστικά για τη μητέρα της η Τσέλσι.

Η 36χρονη σήμερα Τσέλσι Κλίντον, μητέρα δύο παιδιών, ήταν η τελευταία μιας σειράς ομιλητών που ανέβηκαν στο βήμα του κεντρικού συνεδρίου για να στηρίξουν με θερμό πολιτικό τόνο την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον. Στο σημείο αυτό το κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών διαφοροποιήθηκε αισθητά από το αντίστοιχο κεντρικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, όπου ο Τεντ Κρουζ, αλλά και η οικογένεια Μπους, δεν υποστήριξαν την προεδρική υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ.