X

Και… “ψεύτρα” η Μελάνια Τραμπ

Γιατί αναγκάστηκε να κατεβάσει το βιογραφικό της από το διαδίκτυο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ.

Ant1news


Αρνητική πρωταγωνίστρια και πάλι η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, μετά το σάλο για την αντιγραφή ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα. Η Μελάνια δήλωνε πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου της Λιουμπλιάνα, αλλά την… ξεμπρόστιασε ένα βιβλίο.

Το βιβλίο με τίτλο “Melania Trump: The Inside Story”,  που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, αναφέρει πως η Μελάνια Τραμπ δεν έχει πτυχίο αρχιτεκτονικής, όπως έγραφε στο βιογραφικό της, αλλά απλώς είχε φοιτήσει μόνο για ένα χρόνο στη σχολή, την οποία παράτησε για να ακολουθήσει το μόντελινγκ.

Οι Σλοβένοι συγγραφείς του βιβλίου εκτιμούν ότι «ο εμπλουτισμός του βιογραφικού της Μελάνια στο διαδικτυακό της προφίλ είναι  σχεδόν βέβαιο πως έγινε μετά από συνεννόηση του Τραμπ με τους συμβούλους του, καθώς ήταν απελπισμένοι να δώσουν την εντύπωση πως το μοντέλο από τη Σλοβενία, δεν ήταν μόνο όμορφο, αλλά και έξυπνο και μορφωμένο».

 

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου η Μελάνια Τραμπ “κατέβασε” το βιογραφικό της κι έγραψε στο Twitter πως η ιστοσελίδα είχε στηθεί το 2012 κι έκτοτε δεν είχε εμπλουτιστεί με στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη ζωή της.

Ίσως το καυστικότερο σχόλιο για την Μελάνια γράφτηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. «Πρώτα αντιγράφει την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα και μετά κοροϊδεύει τους Αμερικανούς» έγραψε η γερμανική Bild.