X

Στη δημοσιότητα το βίντεο με τον πρώην δήμαρχο να καπνίζει κρακ

Στο βίντεο-ντοκουμέντο διακρίνεται ο πρώην δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, να κάνει χρήση ναρκωτικών και να καταφέρεται σε βάρος του νυν Πρωθυπουργού του Καναδά.

Ant1news

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον Καναδά η δημοσιοποίηση του περιβόητου βίντεο-ντοκουμέντου, στο οποίο εμφανίζεται ο πρώην δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, να καπνίζει κρακ.

Δικαστήριο του Τορόντο ήρε την απαγόρευση δημοσιοποίησης του ερασιτεχνικού βίντεο και το ντοκουμέντο μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBC και την εφημερίδα Toronto Star.

Σε αυτό ο Ρομπ Φορντ, που διετέλεσε δήμαρχος του Τορόντο για μία τετραετία (2010-2014), έχοντας επικριθεί σφοδρά για τις αμφιλεγόμενες θέσεις του, καπνίζει κρακ και συζητά με μία γυναίκα (η οποία δεν φαίνεται στην εικόνα), χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις σε βάρος του νυν Πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Ο Ρομπ Φορντ πέθανε τον περασμένο Μάρτιο, σε ηλικία 46 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Επί σειρά ετών είχε αρνηθεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο. Το επίμαχο βίντεο περιήλθε, όμως, το 2013 στην κατοχή της Αστυνομίας του Τορόντο, σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους της σταδιοδρομίας του.