X

Καρέ-καρέ η απόπειρα απαγωγής παιδιού σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ. Ο άνδρας αρπάζει το παιδάκι το βάζει στον ώμο του και τρέχει προς την έξοδο!

Ant1news

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απόπειρα ενός άνδρα να απαγάγει ένα παιδάκι μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Βοστόνη. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας, ο οποίος δεν φοράει μπλούζα έχει αρπάξει το ενός έτους παιδάκι,  το έχει βάλει στον ώμο του και κινείται προς την έξοδο του σούπερ μάρκετ.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σχέδιο του, καθώς ο πατέρας του παιδιού αντιλήφθηκε γρήγορα τι συμβαίνει και ακολούθησε τον φερόμενο ως απαγωγέα.

Ο ύποπτος έδωσε το παιδί στον πατέρα, έφυγε γρήγορα από την πίσω πόρτα του σούπερ μάρκετ και έτρεξε στο δάσος. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και βρήκε τον άνδρα να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο μέσα στο κοντινό δάσος της περιοχής.

 

Μετά από μια σύντομη «μάχη» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Sun, ο άνδρας ο οποίος ονομάζεται Stephen O'Brien, συνελήφθη και κατηγορείται για απαγωγή και αντίσταση κατά τη σύλληψη.

 

Το βίντεο της απόπειρας απαγωγής που έγινε στις 12 Αυγούστου κυκλοφόρησε από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και γρήγορα διαδόθηκε σε άλλες χώρες αλλά και στα social media.