X

Το ένοχο μυστικό της Χίλαρι Κλίντον

Αποκαλύφθηκε το μυστικό που θα μπορούσε να βάλει τέλος στην πολιτική καριέρα της Χίλαρι Κλίντον.

Ant1news


Στο φως της δημοσιότητας έβγαλε το RadarOnline το ένοχο μυστικό της Χίλαρι Κλίντον που θα μπορούσε να βάλει τέλος στην πολιτική καριέρα της υποψήφιας για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 

Ο ανιψιός της, όπως υποστηρίζει το RadarOnline, ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν. Ο Jeff Welch, γιος της ετεροθαλούς αδερφής του Μπιλ Κλίντον, Dianne, ήταν ρατσιστής που πόζαρε αυτάρεσκα με το σύμβολο της Κου Κλουξ Κλαν. Η αποκάλυψη του RadarOnline έρχεται μετά την ανακοίνωση επικεφαλής της ρατσιστικής οργάνωσης στην Καλιφόρνια πως θα δωρίσει 20.000 στην εκστρατεία της Κλίντον. 

Άνθρωπος από το Δημοκρατικό Κόμμα εκτίμησε πως το μυστικό θα «βυθίσει» την Κλίντον, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το σκάνδαλο. 

Ο Jeff Welch ήταν υπερήφανο μέλος της Κου Κλουξ Κλαν και πριν πεθάνει το 2006 έλεγε πως ντρέπεται για τη συγγένεια με την  Κλίντον, την οποία ουδέποτε είχε συναντήσει.

 

Ο Welch έγινε μέλος της Κου Κλουξ Κλαν τον Νοέμβριο του 1992. Δεν είναι ο μοναδικός, όμως, που συνδέει τη Χίλαρι με τη ρατσιστική οργάνωση. Το 2010 αποκάλεσε τον “Klansman Sen”, Robert Byrd "φίλο και μέντορά της". Ο Byrd ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν στα 24 του χρόνια. 

"Για την Κου Κλουξ Κλαν η Χίλαρι Κλίντον είναι η επιλογή μας", δήλωσε ο Grand Dragon Quigg. "Πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν", είπε χαρακτηριστικά. Η Χίλαρι Κλίντον κατηγορείται εδώ και δεκαετίες πως αγκαλιάζει τη ρητορική της ρατσιστικής οργάνωσης. 

Σύμφωνα, εξάλλου, με τον Εβραίο δημοσιογράφο του Enquirer και πρώην σύμβουλο των Κλίντον, Dick Morris,  η Χίλαρι του είχε φωνάξει "χρήματα! μόνο για αυτό ενδιαφέρεστε" ενώ διαπραγματευόταν την αμοιβή του το 1983 ενώ το 1974 αποκαλέσει  στον διευθυντή εκστρατείας του Κλίντον Paul Fray "γαμ@ημένε Εβραίε".