X

Η Μελάνια Τραμπ δέχτηκε την συγγνώμη του συζύγου της

«Απαράδεκτα και προσβλητικά» χαρακτήρισε τα όσα ανέφερε ο σύζυγός της για τις γυναίκες. Εξοργισμένος με τον Τραμπ και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την αντιπροεδρία.

Ant1news

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Μελάνια χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της «απαράδεκτες και προσβλητικές» τις παρατηρήσεις του συζύγου της για τις γυναίκες στο βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ωστόσο σημειώνει ότι «δέχθηκε τη συγγνώμη του», σε ανακοίνωσή της που δημοσιεύθηκε σήμερα.

«Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο σύζυγός μου είναι στα μάτια μου απαράδεκτες και προσβλητικές. Δεν αντιπροσωπεύουν τον άνδρα που γνωρίζω», αναφέρεται στην ανακοίνωση της συζύγου του υποψήφιου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές. «Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα δεχθούν τη συγγνώμη του, όπως έκανα εγώ», προσθέτει.

Ωστόσο, εξοργισμένος από τις χυδαίες και φαλλοκρατικές δηλώσεις του Τραμπ δήλωσε, νωρίτερα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς.

«Ως σύζυγος και πατέρας, είμαι αηδιασμένος από τις δηλώσεις και τις πράξεις που περιγράφονται από τον Ντόναλντ Τραμπ σε αυτό το προ 11 ετών βίντεο», δήλωσε ο υποψήφιος για την αντιπροεδρία. «Δεν καλύπτω αυτές τις δηλώσεις και δεν μπορώ να τις υπερασπισθώ», πρόσθεσε ο Μάικ Πενς εκφράζοντας ωστόσο την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Τραμπ ζήτησε συγγνώμη. 

Ο ίδιος ο Ντόναλτν Τραμπ, πάντως, μιλώντας στην Wall Street Journal, ξεκαθάρισε πως δεν θα εγκαταλείψει την κούρσα για την προεδρία, εν μέσω της θύελλας επικρίσεων που προκάλεσε, και στις τάξεις του στρατοπέδου των Ρεπουπουμπλικανών η αποκάλυψη των χυδαίων λόγων του σε βίντεο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Washington Post.