X

Τραμπ: στημένα τα αποτελέσματα σε πολλά εκλογικά κέντρα

Κατά πάντων βάλλει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, βάζοντας στο «στόχαστρο» την εκλογική διαδικασία και τα ΜΜΕ.

Ant1news

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, Ντόναλντ Τραμπ, εντείνει τις προσπάθειές του για να θέσει υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, λέγοντας μέσω του Τwitter πως τα αποτελέσματα ήταν "στημένα" σε πολλά εκλογικά κέντρα.

Η ανακοίνωσή του αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του υποψήφιου αντιπροέδρου της παράταξής του, Μάικ Πενς, ο οποίος επισήμανε πως οι Ρεπουμπλικάνοι θα δεχθούν το αποτέλεσμα της 8ης Νοεμβρίου, στην εκλογική αναμέτρηση ανάμεσα στον Τραμπ και την αντίπαλό του από την πλευρά των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

«Η εκλογική διαδικασία είναι στημένη από τα ανέντιμα και διαστρεβλωτικά ΜΜΕ που προωθούν την "Ανέντιμη Χίλαρι ", όπως επίσης και τα αποτελέσματα σε πολλά εκλογικά κέντρα-Λυπηρό», έγραψε ο Τραμπ  στο Twitter, στο τελευταίο από μία σειρά σχολίων που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες, αμφισβητώντας τη δίκαιη και ίση διαχείριση της εκλογικής διαδικασίας.

Ο Τραμπ, που βρίσκεται πίσω από την Κλίντον στις δημοσκοπήσεις, δεν παρείχε κάποιες αποδείξεις για να στηρίξει τις κατηγορίες για ατασθαλίες στα κέντρα ψηφοφορίας, με την πρόωρη ψηφοφορία και την ψηφοφορία μέσω e-mail να έχουν ξεκινήσει σε πολλές πολιτείες.

Η τρίτη και τελική τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα σε Τραμπ και Χίλαρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Λας Βέγκας.