X

Άνδρας με καλάσνικοφ σκορπά τον πανικό στην Οκλαχόμα

Δύο νεκροί, δύο αστυνομικοί τραυματίες και μία γυναίκα που δέχτηκε πυροβολισμό και φέρεται να είναι όμηρός του τα θύματα του 38χρονου.

Ant1news

Δύο νεκροί πολίτες και δύο αστυνομικοί τραυματίες είναι τα θύματα ενός ενόπλου που κρατεί όμηρο μία γυναίκα στην Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ο 38χρονος, που ταυτοποιήθηκε ως ο Μάικλ Βανς (Michael Vance),κράτησε όμηρο τη γυναίκα, υπό την απειλή καλάσνικοφ .

Οι δύο νεκροί εντοπίστηκαν στο σημείο από όπου ο δράστης είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με τον Σερίφη της περιοχής.

Οι αξιωματούχοι δεν αποκλείουν τα δύο θύματα του Βανς να ήταν συγγενείς του, καθώς είχαν αναφερθεί απειλές εκ μέρους τους στις Αρχές.

Η καταδίωξη του 38χρονου ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής, όταν πυροβόλησε τους δύο αστυνομικούς, με το καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί είχαν λάβει κλήση για πυροβολισμούς.

Ο ένας δέχτηκε σφαίρα στην πατούσα και ο δεύτερος στο πόδι του.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στους πυροβολισμούς με πυρά, με τον δράστη να δέχεται δύο σφαίρες, ωστόσο κατάφερε να κλέψει ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο, πυροβολώντας την γυναίκα την οποία απήγαγε και η οποία αρνήθηκε ιατρική περίθαλψη στο σημείο.

 

Ένας άνδρας έχει προσαχθεί, καθώς θεωρείται ύποπτος ως συνεργός του.

Ο Βανς είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό, καθώς κρατούνταν για σεξουαλικά εγκλήματα, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι, έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για άλλα ποινικά αδικήματα, μεταξύ των οποίων κλοπές χρημάτων και οχημάτων.