X

Ο Ομπάμα τραγούδησε με τους Aerosmith μέσα στο Air Force One (φωτο)

Ποιο τραγούδι τραγούδησαν μαζί με τον Αμερικανό Πρόεδρο. Στον Λευκό Οίκο τους κάλεσε ο Ομπάμα προκειμένου να δώσουν μία συναυλία.

Ant1news

Την μεγάλη τους επιτυχία Walk This Way τραγούδησαν οι Aerosmith μαζί με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, σε μία μη προγραμματισμένη εμφάνιση.

Μετά την περιοδεία του στο Μεξικό και την Αμερική, το θρυλικό συγκρότημα προσγειώθηκε  στην Φλόριντα στο αεροδρόμιο του Ορλάντο όπου και έτυχε να δει το προεδρικό αεροσκάφος.   

Αμέσως, ο  Ο Tyler και ο Perry, άρχισαν να το φωτογραφίζουν και πριν καλά - καλά το καταλάβουν δέχθηκαν πρόσκληση να μπουν και στο εσωτερικό του. 

Ο Ομπάμα βρισκόταν στο Orlando για να προωθήσει την υποψηφιότητα της Hillary Clinton. Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο Air Force One, αλλά ζήτησε από το συγκρότημα να περιμένει, γιατί ήθελε να τους γνωρίσει.

Εκείνοι φυσικά περίμεναν και μαζί με τον πρόεδρο της Αμερικής τραγούδησαν α καπέλα το  Walk This Way, με τον Steven Tyler να δηλώνει στα social media πως ο πρόεδρος «ήταν το κάτι άλλο».

 

Μάλιστα, ο Ομπάμα τους προσκάλεσε να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο και να δώσουν εκεί μια συναυλία, καθώς όπως είπε είναι μεγάλος θαυμαστής τους!