X

Κατρακυλάει η απόδοση του Τραμπ στα γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού (Βίντεο)

«Από αουτσάιντερ κοντεύει να γίνει φαβορί», δηλώνουν έκπληκτοι οι bookmakers, που δέχονται καταιγισμό στοιχημάτων υπέρ του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Ant1news

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχουν πάρει τα στοιχήματα υπέρ του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την Προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο εξωτερικό, γεγονός που έχει ψαλιδίσει τις προσφερόμενες αποδόσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters, η εκπρόσωπος της βρετανικής εταιρείας Ladbrokes, Τζέσικα Μπριτζ, εμφανίζεται έκπληκτη να δηλώνει πως «Η απόδοση του Τραμπ καταποντίζεται, για να είμαι ειλικρινής. Προσφερόταν σε απόδοση 4.50 την προηγούμενη εβδομάδα και βρίσκεται τώρα στο 2.88».

Εκτίμησε μάλιστα ότι «Εάν τα λεφτά συνεχίσουν να πέφτουν στον Τραμπ, όπως συμβαίνει τώρα, θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί σε φαβορί μέχρι τις εκλογές της Τρίτης».

Ο πενταπλάσιος τζίρος στις φετινές εκλογές στις ΗΠΑ σε σύγκριση με τις προηγούμενες αντανακλά το τεράστιο ενδιαφέρον στην εκλογική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 18 μήνες, όλοι προεξοφλούσαν πως ο εκκεντρικός Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε καμία απολύτως τύχη να είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Τότε, τα γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού προσέφεραν απόδοση 101.00! Σήμερα, κανείς δεν τον έχει ξεγραμμένο…