X

Εμφανώς απογοητευμένη η Χίλαρι Κλίντον αναγνώρισε την νίκη του Τραμπ (Βίντεο)

Στις πρώτες της δηλώσεις, αρκετές ώρες μετά την εκλογική ήττα που υπέστη, υποστήριξε ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Ντόναλντ Τραμπ να ηγηθεί.

Ant1news

Η Χίλαρι Κλίντον απευθυνόμενη στους υποστηρικτές της, αφότου ευχαρίστησε την ομάδα της, αναγνώρισε την ήττα της και δήλωσε ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Ντόλαντ Τραμπ να ηγηθεί. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι το Δημοκρατικό κόμμα θα διαφυλάξει τις αρχές της ελευθερίας του λόγου, το κράτος δικαίου και τις αρχές στις οποίες πιστεύει. 

Γνωρίζω πόσο απογοητευμένοι είστε, γιατί είμαι κι εγώ, σχολίασε η Χίλαρι Κλίντον, αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα που αναμέναμε, συμπλήρωσε.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι προσφέρθηκε να συνεργαστεί μαζί με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο.

«Χθες την νύχτα συνεχάρην τον Ντόναλντ Τραμπ και προσφέρθηκα να εργαστώ μαζί του για το καλό της χώρας μας. Ελπίζω ότι θα είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς», τόνισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών σε υποστηρικτές της και στελέχη του επιτελείου της σε ένα ξενοδοχείο του Μανχάταν.

Η ίδια ωστόσο τόνισε ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση κατέδειξε ότι οι ΗΠΑ είναι «πιο διχασμένες απ' όσο πιστεύαμε».

Παρότι έχασε τις προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται οριακά (κατά περίπου 190.000) στη λαϊκή ψήφο, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.