X

Ομπάμα: Δεν αποτελεί μυστικό ότι έχουμε διαφορές με τον Τραμπ

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στις εκλογές, ενώ δήλωσε υπερήφανος για το έργο που έχει επιτελέσει η Χίλαρι Κλίντον στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ant1news

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, συνέστησε στους Δημοκρατικούς να αφήσουν στην άκρη την απογοήτευσή τους για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές και να συμβάλουν στην ομαλή μεταβίβαση της εξουσίας.

«Όλοι ευχόμαστε τώρα να έχει επιτυχία στην προσπάθειά του να ενώσει (τον λαό) και να ηγηθεί της χώρας», τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα στο μήνυμα που απηύθυνε από τον Λευκό Οίκο.

«Είμαστε πάνω από όλα Αμερικάνοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας», σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι επικοινώνησε με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο και τον προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα παραδέχθηκε ότι τον χωρίζουν αρκετές διαφορές με τον Τραμπ, κάτι το οποίο «δεν είναι μυστικό», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όσον αφορά στην Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε πως είναι υπερήφανος για το έργο που έχει επιτελέσει, λέγοντας πως δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη Υπουργός Εξωτερικών.