X

Δασκάλα άρπαξε το μικρόφωνο από αυτιστικό μαθητή που λέει ποίημα (βίντεο)

Ο 6χρονος ξέσπασε σε κλάματα απαρηγόρητος. Το περιστατικό ανέβασαν οι γονείς του στο διαδίκτυο. Θύελλα αντιδράσεων για την απρέπεια της δασκάλας.

Ant1news

Μια δασκάλα άρπαξε το μικρόφωνο από τον αυτιστικό μαθητή της την ώρα που πήγε να πει το ποίημα του για τη σχολική γιορτή, αφήνοντάς το παιδί φανερά απογοητευμένο.

Το περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, την Ημέρα των Ευχαριστιών, το οποίο κατέγραψαν οι γονείς του 6χρονου και το ανέβασαν στα facebook με ένα συγκινητικό σχόλιο. «Αυτό είναι το μικρό μου αγόρι, στη γιορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών. Είναι το μικρότερο μας παιδί και έχει υψηλής λειτουργικότητας αυτισμό. «Έχει όμως τη μεγαλύτερη καρδιά και είναι πάντα χαρούμενος. Τώρα δείτε το βίντεο και τι του κάνει μια δασκάλα».

Η απρέπεια της δασκάλας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με εκατοντάδες γονείς να συμπαραστέκονται με μηνύματά τους στον μικρό μαθητή και στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν η κίνηση της δασκάλα να αρπάξει το μικρόφωνο ήταν εσκεμμένη  ή το έβγαλε μη συνειδητοποιώντας ότι το μικρό αγόρι ήταν έτοιμο να μιλήσει.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.