X

Ο Ομπάμα παίζει γκολφ με τον Μπιλ Μάρεϊ στο Οβάλ Γραφείο (βίντεο)

Για καλό σκοπό ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπήκε για ακόμα μία φορά στο πετσί κάποιου ρόλου, παρέα με έναν από τους κορυφαίους του Χόλυγουντ.

Ant1news

Ακόμα ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μπαράκ Ομπάμα γύρισε ο Λευκός Οίκος, για να στείλει μήνυμα προς τους πολίτες των ΗΠΑ.

Ο Ομπάμα παίζει χαλαρός γκολφ με τον ηθοποιό Μπιλ Μάρεϊ στο Οβάλ Γραφείο, με τη χρήση ενός γυάλινου ποτηριού.

Οι δυο τους συζητούν για το άθλημα, στο οποίο έχουν αδυναμία οι Αμερικανοί, αναφερόμενοι στους παίκτες του Σικάγου, στο οποίο και οι δύο έχουν προϊστορία.

Η συζήτηση γίνεται με αρκετό χιούμορ, μέχρι που ο Μάρεϊ διαμαρτύρεται για το γόνατό του. Πονάει, αλλά είναι ανασφάλιστος, όπως λέει, για να ακούσει από τον Ομπάμα ότι, υπάρχει τρόπος για να απευθυνθεί στο σύστημα Υγείας, όποια πάθηση κι αν έχει…

Ο Μπαράκ Ομπάμα, με ταλέντο στην υποκριτική ισάξιο του Μπιλ Μάρεϊ, δίνει οδηγίες στον ηθοποιό και το κοινό, υπενθυμίζοντας την παράμετρο του περίφημου ObamaCare, “Affordable Care Act”.

Στην ουσία υπενθυμίζει στους ανασφάλιστους ότι αν θέλουν να έχουν ιατρική περίθαλψη από τον καινούριο χρόνο θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου και μπορούν να το κάνουν είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω smartphone.