X

Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε 3χρονο στο αμάξι της γιαγιάς του

Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί επειδή εκνευρίστηκε που η γιαγιά του οδηγούσε αργά! Ο ίδιος παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές.

Ant1news

Η αστυνομία στο Little Rock του Αρκάνσας προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα ύστερα από τον θανατηφόρο πυροβολισμό ενός αγοριού τριών ετών, το οποίο έπεσε νεκρό το περασμένο Σαββατοκύριακο ύστερα από την «οργή» ενός οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι ο Gary Holmes, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία αργά το βράδυ της Πέμπτης. Περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν από την αστυνομία.

Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε το άτυχο παιδί γιατί εκνευρίστηκε με τις συνεχείς στάσεις και τη μειωμένη ταχύτητα, με την οποία οδηγούσε η γιαγιά του.

Γιαγιά και εγγονός επέστρεφαν στο σπίτι τους ύστερα από βόλτα στα μαγαζιά. Πίσω τους βρισκόταν ένα μαύρο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή που η γιαγιά σταμάτησε σε μια διασταύρωση, υπουκούοντας στο STOP, ο άγνωστος άνδρας πετάχτηκε από το δικό του όχημα με ένα όπλο ανά χείρας, πλησίασε το προπορευόμενο του όχημα από την πλευρά του οδηγού και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Μία από τις σφαίρες χτύπησε το τρίχρονο αγόρι, η γιαγιά του οποίου, αν και πανικόβλητη, πάτησε γκάζι για να ξεφύγει από τα πυρά του άγνωστου άνδρα. Λίγο παρακάτω, σταμάτησε και κάλεσε την Αστυνομία, ενώ το αγοράκι ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε.