X

Mετάδοση ξυλοδαρμού ψυχικά ασθενή μέσω Facebook live! (βίντεο)

Με απίστευτη βιαιότητα χτύπησαν έναν νεαρό άνδρα, φωνάζοντας συνθήματα για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ant1news

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται από την Αστυνομία του Σικάγου για τον ξυλοδαρμό ενός ψυχικά ασθενή.

Οι συλληφθέντες όχι απλώς έδειραν άσχημα τον άνδρα, στον οποίο είχαν βάλει μονωτική ταινία στο στόμα του, αλλά μετέδωσαν το ξύλο στο Facebook Live.

Στο μεταξύ τουλάχιστον ένας από τους δράστες ανέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ την ώρα της επίθεσης. Όμως η Αστυνομία απέκλεισε τα πολιτικά κίνητρα, χωρίς να σταματήσει τις έρευνες για το περιστατικό.

Και οι τέσσερις συλληφθέντες είναι 18 ετών και βρίσκονται υπό κράτηση, χωρίς ωστόσο να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

Σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς αστυνομικών του Σικάγο, το βίντεο είναι «αρρωστημένο» .

Οι Αρχές ωστόσο, δεν απέκλεισαν την περίπτωση να τους αποδοθούν κατηγορίες για «έγκλημα μίσους», καθώς οι δράστες, οι οποίοι φαίνεται ότι είναι Αφροαμερικανοί, ακούγονται να λένε συνθήματα κατά των λευκών.

Οι Αρχές δεν έχουν δώσει τα στοιχεία ή περιγραφή των δραστών και του θύματος, παρά μόνο αρκέστηκαν να πουν ότι πρόκειται για έναν νέο άνδρα ο οποίος δέθηκε, φιμώθηκε και ξυλοκοπήθηκε.

Αστυνομικοί που πέρασαν από το σημείο είδαν το θύμα, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε σταθερή κατάσταση και λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο.