X

Στο “στόχαστρο” του Ντόναλντ Τραμπ ο επικεφαλής της CIA

Οργισμένη αντίδραση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ στην κριτική που του άσκησε ο Τζον Μπρέναν. Τον κατηγόρησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ant1news

Στην αντεπίθεση πέρασε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά τα αιχμηρά σχόλια του επικεφαλής της CIA, Τζον Μπρέναν, ο οποίος τον χαρακτήρισε επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας και τον κάλεσε να είναι πολύ προσεκτικός όσον αφορά στις τοποθετήσεις του.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο Μπρέναν προειδοποίησε τον Τραμπ σχετικά με την “άφεση αμαρτιών” που θέλει να δώσει στη Ρωσία, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει επίγνωση των επιδιώξεων της Μόσχας.

Η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ δεν άργησε να έρθει. Μέσω του twitter, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Τζον Μπρέναν για διασπορά ψευδών ειδήσεων. «Ήταν αυτός που διέρρευσε ψευδείς ειδήσεις;», αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμα του.

Από τον Δεκέμβριο όταν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών ανακοίνωσαν ότι θεωρούν πως η Ρωσία επιχείρησε να επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ προς όφελος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, οι σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη CIA βρίσκονται “στο κόκκινο”.