X

Ο γόης Τριντό ξετρέλανε την Ιβάνκα Τραμπ (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός του Καναδά έκλεψε τις εντυπώσεις σε συνάντηση στον Λευκό Οίκο, όπου ήταν παρούσα και η κόρη του νέου Αμερικανού Προέδρου.

Ant1news

Η Ιβάνκα Τραμπ συμμετείχε, μαζί με τον πατέρα της, σε μια στρογγυλή τράπεζα στον Λευκό Οίκο, παρουσία και του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, όπου συζητήθηκε η θέση των γυναικών στις επιχειρήσεις.

Η Ιβάνκα, μητέρα τριών παιδιών και δημιουργός μιας κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ, είναι παντρεμένη με τον 36χρονο Τζάρεντ Κούσνερ ο οποίος σήμερα είναι στενός σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την κόρη του και συχνά της πλέκει το εγκώμιο. 

Πάντως, ο γοητευτικός πρωθυπουργός του Καναδά έκλεψε τις εντυπώσεις, ο οποίος φαίνεται πως γοήτευσε την κόρη του Τραμπ, η οποία τον κοιτούσε με θαυμασμό και δεν σταμάτησε να χαμογελάει. Ο Τριντό δεν δίστασε να τραβήξει και την καρέκλα της για να καθίσει εκείνη πρώτα και στη συνέχεια ο ίδιος.

"Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ" είπε η 35χρονη επιχειρηματίας, που καθόταν απέναντι από τον πατέρα της και στα αριστερά του Τριντό.

«Χαίρομαι πολύ που μπορώ να σας ακούσω σήμερα», είπε από την πλευρά του ο Τριντό.