X

Νέα Υόρκη: αποθέωσαν τον Μπαράκ Ομπάμα (βίντεο)

Ένα μήνα μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Τραμπ, ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ έτυχε υποδοχή αστέρα του Χόλυγουντ, όταν εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη.

Ant1news

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας που ο Μπαράκ Ομπάμα έχει φύγει από την προεδρία των ΗΠΑ, όμως η υποδοχή που του επιφύλασσαν οι Νεοϋορκέζοι ήταν ανάλογη με αυτήν που θα έκαναν σε αστέρα του Χόλυγουντ...

Ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε χθες Παρασκευή στο Μανχάταν και ξεσήκωσε τα πλήθη…

Αρχικά μπήκε σε ένα κτήριο με γραφεία, χωρίς να έχει γίνει σαφές το ποιον επισκέφτηκε. Πάντως οι πληροφορίες τον θέλουν να συναντήθηκε με τον Χάρι Σίμονς, ο οποίος είχε επισκεφτεί πολλές φορές τον προηγούμενο ένοικο του Λευκού Οίκου, ενώ είχε κάνει και δωρεά 670.000 δολαρίων στο ίδρυμα που φτιάχνει το ζεύγος Ομπάμα στο Σικάγο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ιδρύματος, ρόλος του θα είναι «να αναπτύσσει την επόμενη γενιά πολιτών, που σημαίνει να είναι καλοί πολίτες του 21ου αιώνα».

Αργότερα ο Μπαράκ Ομπάμα μαζί με την κόρη του Μάλια έτυχαν εξίσου θερμής υποδοχής κατά την επίσκεψή τους σε θέατρο του Μπρόντγουεϊ, όπου φέρονται να παρακολούθησαν την παράσταση «The Price».

 

 

Πατέρας και κόρη συνοδευόντουσαν από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας, σταμάτησαν ωστόσο για να χαιρετίσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.

 

Ανάλογος ήταν και ο ενθουσιασμός όταν Μπαράκ και Μάλια Ομπάμα εμφανίστηκαν στο ιταλικό εστιατόριο στο Σόχο, Emilio’s Ballato.

 

Τόσο στο θέατρο, όσο και στο εστιατόριο άπαντες άρπαξαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και την μεγάλη κόρη του.

 

Η Μάλια ζει στην Νέα Υόρκη, όπου από την νέα σεζόν πρόκειται να παρακολουθήσει μαθήματα στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.