X

Τραμπ: μου βάζω άριστα, έχω κάνει φοβερά πράγματα

Η κατά Ντόναλντ Τραμπ αποτίμηση των πρώτων εβδομάδων του στον Λευκό Οίκο.

Ant1news


Βαθμολογεί τον εαυτό του με άριστα, επιρρίπτει στα στελέχη του Ομπάμα τις διαρροές γύρω από το επιτελείο του και τις διαμαρτυρίες εναντίον του αλλά κάνει και… περίπου “αυτοκριτική”.

Ο λόγος για τον Ντόναλντ Τραμπ και την αποτίμηση των , μέχρι τώρα, πεπραγμένων του ως ένοικος του Λευκού Οίκου.

«Σχετικά με την επίδοση, θα μου έβαζα Α» είπε ο Τραμπ στην εκπομπή Fox & Friends επειδή, όπως εξήγησε «πιστεύω ότι έχω κάνει φοβερά πράγματα» .

 «Νομίζω ότι θα έπαιρνα ένα A αναφορικά με το τι έχουμε κάνει στην πραγματικότητα, αλλά σχετικά με το πώς το επικοινωνήσαμε, θα μου έβαζα ένα C ή ένα C+», πρόσθεσε αναφερόμενος στην μεταναστευτική πολιτική του .

Ο Τραμπ επιμένει ότι τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών στοχοποιούν επικίνδυνους εγκληματίες, όχι απλούς πολίτες.

«Υποκινητής των αντιδράσεων ο Ομπάμα»

Όσον αφορά τις διαρροές γύρω από το επιτελείο του -και κυρίως την υπόθεση του Μάικλ Φλιν, ο οποίος τελικά εκδιώχθηκε λόγω των επαφών του με ρώσους αξιωματούχους- αλλά και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας απέναντί του, ο Τραμπ κατονόμασε έναν υποκινητή: Τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, αλλά πιστεύω ότι πίσω από αυτά είναι ο Ομπάμα, επειδή σίγουρα πίσω από αυτά είναι οι άνθρωποί του» είπε και σημείωσε πως θεωρεί τον προκάτοχό του υπεύθυνο και  για τη «διαβίβαση» διαρροών.

«Για την εθνική ασφάλεια, οι διαρροές αυτές είναι πολύ προβληματικές» συνέχισε «αλλά έτσι είναι η πολιτική, και αυτό θα συνεχιστεί» συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.