X

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο για “ύποπτο πακέτο”

Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών εντόπισαν το ύποπτο δέμα κοντά στον περίβολο του Λευκού Οίκου και η περιοχή αποκλείστηκε.

Ant1news

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε ο Λευκός Οίκος, όταν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του Αμερικανού Προέδρου εντόπισαν ένα ύποπτο πακέτο στον προαύλιο χώρο.

O νότιος προαύλιος χώρος του κτηρίου της Αμερικανικής Προεδρίας έχει αποκλειστεί εξαιτίας του πακέτου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Fox News, ένας άνδρας που βρισκόταν έξω από τον φράκτη του Λευκού Οίκου ισχυρίστηκε ότι έχει μία βαλίτσα με εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ πυροτεχνουργοί εξέτασαν τη βαλίτσα για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό και να τον εξουδετερώσουν.

Πέρασαν σχεδόν δύο ώρες έως ότου οι υπηρεσίες ασφαλείας να σημάνουν τη λήξη του συναγερμού, αφού δεν βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.

 

Είναι η τρίτη φορά από τις 10 Μαρτίου που σημαίνει συναγερμός στον Λευκό Οίκο. Την περασμένη εβδομάδα μία γυναίκα αποπειράθηκε να πηδήξει τον φράκτη, αλλά συνελήφθη. Νωρίτερα, αυτόν τον μήνα, ένας άνδρας είχε καταφέρει να αιφνιδιάσει τους φρουρούς και να βρεθεί για περίπου15 λεπτά στον προαύλιο χώρο.