X

Μακελειό σε επιχείρηση στο Ορλάντο

Συναγερμός στο Ορλάντο της Φλόριντα μετά από πυροβολισμούς σε επιχείρηση. Νεκρός ο δράστης της επίθεσης. Η ενημέρωση της αστυνομίας.

Ant1news

Πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από πυροβολισμούς σε επιχείρηση στο Ορλάντο της Φλόριντα. Ο δράστης της επίθεσης αφού πυροβόλησε τα θύματα του στην συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, ο οποίος ήταν οπλισμένος με ένα περίστροφό και ένα μαχαίρι, είναι ένας 45χρονος πρώην  υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος είχε απολυθεί τον περασμένο Απρίλιο. 

Επί τόπου  σκοτώθηκαν τέσσερα από τα θύματα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ενώ το πέμπτο θύμα, ένας άνδρας, κατέληξε ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος δεν φαίνεται να έχει σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση. Αντίθετα είχε «φάκελο» στην αστυνομία για χρήση ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως ανακοινώθηκε, μάλιστα, πριν από τρία χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο ξυλοδαρμού συναδέλφου του αλλά τότε δεν είχαν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του.

 

Tο γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, τα πρώτα λεπτά της επίθεσης ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε έναν χώρο εργασίας στο Ορλάντο.  

"Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ αντιμετώπισε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σε χώρο εργασίας, που πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο. Πολλά θύματα", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter. 

Το συμβάν σημειώθηκε σε μια βιομηχανική περιοχή στο Φόρσαϊθ Ρόουντ, πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη. 

Τον περασμένο Ιούνιο το Ορλάντο είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές όταν 49 άνθρωποι έπεσαν νεκροί στο γκέι κλαμπ Pulse από τα πυρά του Ομάρ Ματίν με τους τζιχαντιστές να αναλαμβάνουν την ευθύνη.