X

Έκπληξη έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ σε νεόνυμφους (φωτογραφίες)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε σε γαμήλια δεξίωση και ευχήθηκε στο ζευγάρι, ενώ υπέγραψε αυτόγραφα για τους προσκεκλημένους.

Ant1news

Μία από τις αγαπημένες του “απρόσμενες” επισκέψεις σε γαμήλια δεξίωση πραγματοποίησε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στο γκολφ κλαμπ που διατηρεί στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνηθίζει να επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα το “Trump National Golf Club” στο Μπέντμισνστερ και το… διαφήμιζε μάλιστα σε φυλλάδια για τις γαμήλιες δεξιώσεις που διοργανώνονται εκεί.

«Εάν βρίσκεται εδώ για τη “μεγάλη ημέρα” σας, είναι πιθανό να περάσει και να συγχαρεί το ευτυχισμένο ζευγάρι. Μπορεί να ποζάρει για φωτογραφίες μαζί σας, αλλά παρακαλείστε εσείς και οι προσκεκλημένοι σας να σεβαστείτε τον χρόνο και τις ιδιωτικές του στιγμές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στις σχετικές καταχωρήσεις του γκολφ κλαμπ, ιδιοκτησίας Τραμπ.

Οι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ τον έχουν κατηγορήσει πως εκμεταλλεύεται το αξίωμά του για να προωθήσει τις επιχειρήσεις του και έκτοτε το εν λόγω κλαμπ υποστηρίζει ότι έχει αποσύρει τις αναφορές στην παρουσία του Αμερικανού Προέδρου.

 

Πάντως, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε άλλη μία εμφάνιση “έκπληξη” σε γαμήλια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο “Trump National Golf Club”, φωτογραφήθηκε με το ζευγάρι, ενώ υπέγραψε μέχρι και καπελάκια με το περίφημο πλέον σλόγκαν του “Make America Great Again”.