X

Αδίστακτοι κακοποιοί πυροβόλησαν βρέφος στην αγκαλιά του πατέρα του (βίντεο)

Τρεις άνδρες πλησίασαν τον πατέρα, που κρατούσε τον 10 μηνών γιο του, και άνοιξαν πυρ. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.

Ant1news

Ξεχειλίζει η οργή στο Χιούστον των ΗΠΑ για τον τραγικό χαμό ενός βρέφους, ηλικίας μόλις 10 μηνών, το οποίο πυροβόλησαν θανάσιμα αδίστακτοι κακοποιοί την ώρα που βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του.

Ο πατέρας, κρατώντας στην αγκαλιά το μωρό του, βγήκε από το σπίτι για να πετάξει μία σακούλα με σκουπίδια. Τον πλησίασαν τρεις άνδρες και ένας εξ αυτών έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί.

Έντρομος ο πατέρας προσπάθησε να καλυφθεί, αλλά καθώς έκανε πίσω μία σφαίρα τραυμάτισε θανάσιμα τον 10 μηνών Μεσάια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο απελπισμένος πατέρας άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας «πυροβόλησαν το μωρό μου» και να καλεί σε βοήθεια περαστικούς.

Ένας καταστηματάρχης κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά ήταν πολύ αργά για το μωρό, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του μπαμπά του.

 

Στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, ο χαροκαμένος πατέρας δήλωσε πως δεν αναγνώρισε κάποιον από τους τρεις κακοποιούς που τον πλησίασαν.

Φανερά φορτισμένος ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Χιούστον, Αρτ Ασεβέδο, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου «το νήμα της ζωής του (μωρού) κόπηκε από δειλούς, οι οποίοι δεν έχουν τον παραμικρό σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη. Ξεπέρασαν κάθε όριο. Πως μπόρεσαν να πυροβολήσουν έναν άνδρα που κρατούσε στην αγκαλιά του τον 10 μηνών γιο του;».

Οι Αρχές του Χιούστον προσφέρουν αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.