X

Σοκάρει ξανά ο... άτακτος ομογενής ιερέας στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Μετά από το ροζ βίντεο με τα εσώρουχα και τα ψηλοτάκουνα, ο ρασοφόρος κατηγορείται για την «εξαφάνιση» μεγάλου ποσού από τον ναό του οποίου προΐστατο.

Ant1news

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες του άτακτου Έλληνα ιερέα που είχε προκαλέσει σοκ στην ελληνορθόδοξη κοινότητα της Νέας Υόρκης , όταν αποκαλύφθηκε και μάλιστα με ροζ βίντεο που είχε γυρίσει ο ίδιος, ότι η περουβιανή γυναίκα που σύστηνε ως πνευματικό του παιδί, ήταν η ερωμένη που ικανοποιούσε τις φετιχιστικές του σεξουαλικές προτιμήσεις.

Το βίντεο από την ιδιωτική στιγμή του ιερέα, με την εντυπωσιακή  γυναίκα, που ήταν παντρεμένη με Έλληνα και μητέρα τεσσάρων, αποκάλυψε το ροζ σκάνδαλο.

Το ερωτικό παιχνίδι με ένα… κέικ, ψηλοτάκουνα και αποκαλυπτικά εσώρουχα, που φαίνεται να παρακολουθεί μέσα από τον καθρέφτη εκστασιασμένος ο ιερέας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και οδήγησε στην απομάκρυνσή του από την εκκλησία.

Σχεδόν δυο χρόνια όμως αργότερα, η πολυτάραχη ζωή του απασχολεί την ελληνορθόδοξη κοινότητα και πάλι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, από τα επίσημα ταμεία της εκκλησίας όπου προΐστατο ο ίδιος, λείπουν 99.249 δολάρια για τα οποία δεν υπάρχει κανένα δικαιολογητικό.

Οι οικονομικές ατασθαλίες, που έρχονται με έρευνα στην δημοσιότητα, κάνουν φωνές τους… ψιθύρους  για ένα ποσό που φέρεται να είχε πάρει η μελαχρινή καλλονή, βοηθός του ιερέα, ύψους 30.000 δολαρίων, από τον λογαριασμό του σχολείου της ενορίας για το οποίο ήταν υπεύθυνη.