X

Νέα κραυγή απόγνωσης από την Σίνεντ Ο Κόνορ (βίντεο)

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριό της, ανέβασε νέα βίντεο στο Facebook. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο νοσοκομείο.

Ant1news

Μόλις λίγες ώρες μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, η Σίνεντ Ο Κόνορ ανήρτησε νέα βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook, με αποτέλεσμα να ξαναεισαχθεί στο νοσοκομείο.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια είχε συγκλονίσει τον κόσμο, προκαλώντας παράλληλα ανησυχία στους θαυμαστές της, όταν ανέβασε βίντεο στο οποίο μιλούσε για τις τάσεις αυτοκτονίας που την κατέλαβαν και τη μοναξιά της.

Η τραγουδίστρια των Eurythmics ζει σε ξενοδοχείο του Νιου Τζέρσεϊ. Από εκεί ανέβασε και τα σχετικά βίντεο. Στα δύο πιο πρόσφατα εμφανίζεται αρχικά με κέφι και την αίσθηση της ανανέωσης, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη τους γιατρούς και τους φίλους που την στήριξαν.

Αναφέρεται επιπλέον και σε άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, επικρίνοντας παράλληλα τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ μιλά και για συναισθήματα που απασχολούν άλλους καλλιτέχνες, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ.  «Αφήστε τον να είναι ο εαυτός του. Καλά κάνεις και έχεις μπελάδες. Δεν σου επέτρεψαν να μεγαλώσεις σαν παιδί, γ...α τους», λέει χαρακτηριστικά.

Οκτώ ώρες αργότερα εμφανίζεται και πάλι καταρρακωμένη, λέγοντας ότι είναι «κομμάτια» ψυχολογικά και ενημερώνοντας ότι θα επιστρέψει στο νοσοκομείο, αφού δεν αντέχει να βρίσκεται μόνη της.

Με δάκρυα στα μάτια αποκαλεί τον εαυτό της «παλαβή σκρόφα» και στη συνέχεια λέει ότι,  «ότι είναι απαίσιο να είναι κανείς τόσο τρελός, είναι πραγματικά κάτι πολύ επώδυνο. Με το πρόσωπό της πρησμένο από το κλάμα, η τραγουδίστρια εξομολογείται ότι αισθάνεται ξανά «τελείως διαλυμένη».

«Πρέπει να ξαναπάω στο νοσοκομείο, είναι πραγματικός εφιάλτης. Είναι ανυπόφορο, γαμ...να ανυπόφορο να ζω χωρίς τα παιδιά μου, τους αγαπημένους μου».