X

Αιματηρή επίθεση ενόπλου σε εκκλησία του Τενεσί

Φονικό το «χτύπημα» του νεαρού που αντάλλαξε πυρά με τον νεωκόρο.

Ant1news

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας νεαρός άνοιξε πυρ μπροστά και κατόπιν μέσα σε μια εκκλησία στο Τενεσί, πριν αυτοπυροβοληθεί όταν ένας νεωκόρος του ναού προσπάθησε να τον εμποδίσει με όπλο.

Ο δράστης, ένας αφροαμερικανός, 26 ετών πήγε με το αυτοκίνητο του μπροστά στον ναό και πυροβόλησε εναντίον μιας πιστής που έβγαινε από αυτόν. Αμέσως μετά μπήκε στην εκκλησία, και πυροβόλησε πολλές φορές, τραυματίζοντας έξι απο τους περίπου 50 πιστούς που εκκλησιάζονταν.

Ο νεωκόρος προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά ο νεαρός τον τραυμάτισε. Ωστόσο, ο νεωκόρος, πήγε στο αυτοκίνητο του, πήρε ένα όπλο που είχε εκεί κι επέστρεψε στον ναό απειλώντας με αυτό τον δράστη, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε, προκαλώντας τραύματα στον εαυτό του.

 

Το κίνητρο του άνδρα δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι βρέθηκαν ορισμένα αντικείμενα που μπορεί να δίνουν κάποια εξήγηση, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή πλάι στο αυτοκίνητο του υπόπτου, ένα μπλε SUV η μηχανή του οποίου δούλευε ακόμα όταν έφθασε στον τόπο του εγκλήματος η αστυνομία.