X

Πτήση τρόμου: έκρηξη σε κινητήρα αεροσκάφους πάνω από τον Ατλαντικό (βίντεο)

Θρίλερ για τους 520 επιβαίνοντες σε πτήση της Air France. Αναγκαστική προσγείωση στον Καναδά πραγματοποίησε το Airbus A380.

Ant1news

Τρόμος στον αέρα για τους 496 επιβάτες και το 24μελές πλήρωμα αεροσκάφους Α380 της Air France, που εκτελούσε πτήση από το Παρίσι στο Λος Άντζελες.

Ένας από τους τέσσερεις κινητήρες του αεροσκάφους εξερράγη, ενώ το γιγαντιαίο Airbus πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, υποχρεώνοντας τον πιλότο να αλλάξει κατεύθυνση και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στον Καναδά.

Η Πάμελα Άνταμς, που ταξίδευε με τον σύζυγό της στην Καλιφόρνια, περιέγραψε πως ακούστηκε μία τρομερή έκρηξη. «Κρατηθήκαμε από ό,τι μπορούσαμε», δήλωσε τηλεφωνικά.

Επιβάτες της πτήσης κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τον κατεστραμμένο κινητήρα του αεροπλάνου.

 

 

«Το αεροσκάφος της πτήσης 066 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Γκουζ Μπέι στον Καναδά και οι 520 επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί», διαβεβαίωσε εκπρόσωπος της Air France.

 

Η αεροπορική εταιρεία εξετάζει όλες τις λύσεις για να μεταφέρει τους επιβάτες το συντομότερο δυνατόν στις ΗΠΑ, δήλωσε ο εκπρόσωπος.