X

Καρέ – καρέ ο απεγκλωβισμός μωρού από αμάξι που “βράζει” από τη ζέστη (βίντεο)

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η βόλτα για μία οικογένεια. 2χρονος άρπαξε τα κλειδιά από τη μαμά του και παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο.

Ant1news

Βίντεο καταγράφει τη δραματική προσπάθεια πυροσβεστών στην Φλόριντα των ΗΠΑ να απεγκλωβίσουν ένα αγοράκι που είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο που "βράζει" από τη ζέστη.

Ο 2χρονος Apollo Rubin θα πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά με τους γονείς του. Ωστόσο, φτάνοντας στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου ο μικρούλης άρπαξε από το χέρι της μαμά του τα κλειδιά του αυτοκινήτου την ώρα που εκείνη έκλεινε την πόρτα της με αποτέλεσμα να παγιδευτεί μέσα σε αυτό.

Έντρομοι, οι γονείς ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική και λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού. Τα λεπτά περνούσαν, οι πυροσβέστες δεν κατάφερναν να τον ελευθερώσουν και το αγοράκι ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και εμφάνιζε δυσκολία στην αναπνοή.

Για να μην θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού οι πυροσβέστες αποφάσισαν να σπάσουν το τζάμι. Τελικά, ο Apollo απεγκλωβίστηκε σώος και αβλαβής, αλλά έχοντας πάρει και μια γερή τρομάρα.

Την αγωνιώδη προσπάθεια των πυροσβεστών κατέγραψε ο πατέρας του παιδιού με το κινητό του τηλέφωνο.