X

Ηθοποιός κατηγορεί τον Τζορτζ Μπους ότι την... χούφτωσε

Η ανάρτηση της Χέδερ Λιντ στα social media που προκάλεσε σάλο και η συγγνώμη του 41ου προέδρου των ΗΠΑ.

Ant1news

Τσουνάμι καταγγελιών έχει προκαλέσει το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και μάλιστα όχι μόνο στη σόου μπιζ αλλά και στον πολιτικό κόσμο!

Αυτή τη φορά μια 34χρονη ηθοποιός κατήγγειλε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Χέδερ Λιντ έγραψε ότι ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ την παρενόχλησε δύο φορές σεξουαλικά, τόσο κατά τη συνάντησή τους πριν από τέσσερα χρόνια, όσο και τη στιγμή που πόζαραν μαζί για μία φωτογραφία.

«Με ακούμπησε από πίσω ενώ βρισκόταν καθισμένος στην αναπηρική του καρέκλα και η σύζυγός του, Μπάρμπαρα, στεκόταν δίπλα του. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, με άγγιξε ξανά. Η Μπάρμπαρα τον κοίταξε με στιλ “όχι πάλι”. Ο σωματοφύλακάς του μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογράφηση », ανέφερε η ανάρτηση της ηθοποιού, η οποία «κατέβηκε» λίγες ώρες αργότερα.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και οι αντιδράσεις έπεσαν «βροχή». Αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου, Τζιμ Μαγκράθ, να μεταφέρει τη συγνώμη του Μπους.

«Ο πρόεδρος Μπους δεν θα προκαλούσε, κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες, αναστάτωση σε κανέναν και ζητά ειλικρινά συγγνώμη εάν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ πρόσβαλλε την κυρία Λιντ».