X

Αστυνομικοί έσωσαν σκύλο από φλεγόμενο διαμέρισμα (βίντεο)

Εικόνες από τη δραματική επιχείρηση. Αναζητείται οικογένεια που θα “υιοθετήσει” το συμπαθές τετράποδο.

Ant1news

Εικόνες από μία δραματική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε φλεγόμενο διαμέρισμα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία της Ατλάντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο βίντεο διακρίνονται αστυνομικοί που ερευνούν το διαμέρισμα, ενώ οι πυροσβέστες συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης.

Το διαμέρισμα ήταν άδειο, αλλά στο πάτωμα βρέθηκε ένα σκυλί, το οποίο μόλις και διατηρούσε τις αισθήσεις του. Οι αστυνομικοί το έβγαλαν σηκωτό από το διαμέρισμα και του χορήγησαν οξυγόνο.

Μόλις συνήλθε, οι αστυνομικοί το παρέδωσαν στην αρμόδια υπηρεσία για να το περιθάλψει και να το φροντίσει, μέχρι να βρεθεί μία οικογένεια που θα θελήσει να το “υιοθετήσει”.

 

Επειδή βγήκε ζωντανό μέσα από τους καπνούς, οι αστυνομικοί του έδωσαν το όνομα Smokey. Η ιστορία του συγκίνησε πολλούς κατοίκους της Ατλάντα και είναι σίγουρο πως θα σύντομα θα αποκτήσει καινούριο σπίτι.

 

«Είμαστε υπερήφανοι για τη συμπόνοια και την αγάπη που έδειξαν οι αστυνομικοί για αυτό το ζώο και τους ευχαριστούμε», ανέφερε η Αστυνομία της Ατλάντα σε ανάρτησή της στο Facebook, χωρίς να παραλείψει να ευχαριστήσει επίσης τους πυροσβέστες και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που πήραν μέρος στην επιχείρηση.