X

Ανάμεσα στα θύματά του κρυβόταν ο μακελάρης της Φλόριντα (βίντεο)

Υποστηρικτής του Τραμπ και μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης ήταν ο νόμιμος κάτοχος όπλου που αιματοκύλισε το Λύκειο της Φλόριντα.

Ant1news

Μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης «Republic of Florida» ήταν ο 19χρονος που σκόρπισε που σκόρπισε το θάνατο σε λύκειο της Φλόριντα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα δηλώσεις του αρχηγού της οργάνωσης, Τζόρνταν Τζάρεμπ.

Ο ίδιος, πάντως, εξήγησε πως δεν είχε γνώση ή σχέση με την εισβολή του Νίκολας Κρουζ στο σχολείο του Πάρκλαντ, διευκρινίζοντας πως ο νεαρός εντάχθηκε στην οργάνωση, μετά από πρόταση άλλου μέλους της.

Ερευνώντας τα αίτια που ώθησαν τον 19χρονο να προκαλέσει ένα από τα πιο πολύνεκρα μακελειά σε σχολείο των ΗΠΑ, εξετάζουν το σενάριο να οφείλεται σε ερωτική απογοήτευση, μετά τον χωρισμό του από μία 17χρονη μαθήτρια.

Σε βίντεο που μετέδωσε το CNN, o μακελάρης της Φλόριντα διακρίνεται να εξασκείται στη σκοποβολή στην πίσω αυλή του σπιτιού του, φορώντας ένα σορτσάκι κι ένα καπελάκι της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο που πρόβαλε το CNΝ τράβηξε ένας γείτονας λίγους μήνες πριν ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ εισβάλει οπλισμένος μ’ ένα τυφέκιο εφόδου AR-15 στο πρώην λύκειό του και σκοτώσει 17 μαθητές και μέλη του προσωπικού.

 

Στο βίντεο ο Κρουζ διακρίνεται να πυροβολεί μερικές φορές προτού επιστρέψει ξανά στο σπίτι του.

Στην αμερικανική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει οργή η αποκάλυψη ότι ο Κρουζ, ο οποίος ομολόγησε στην ανάκριση την ενοχή του, κατάφερε να αποκτήσει νόμιμα όπλο παρά τις προειδοποιήσεις για το παρελθόν του.

Την ίδια ώρα προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις ότι ο 19χρονος μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση 17 ανθρώπων, βγήκε από το σχολείο και κρύφτηκε σε πλήθος φοβισμένων μαθητών, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο, επισκέφτηκε δύο φαστ φουντ και έπειτα από δύο ώρες συνελήφθη.

Ο Κρουζ είναι αντιμέτωπος με 17 κατηγορίες που αφορούν σε προσχεδιασμένο φόνο και θα έρθει αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης. Ο πρώην μαθητής του Λυκείου που αιματοκύλισε και από το οποίο είχε αποβληθεί, προφυλακίστηκε ήδη από χθες.