X

Τρομακτικό: Κινητήρας αεροσκάφους πιάνει φωτιά λίγο μετά την απογείωση (βίντεο)

Περιπέτεια στον αέρα για τους επιβάτες και το πλήρωμα πτήσης. Οι δραματικές στιγμές αποτυπώνονται σε ερασιτεχνικό βίντεο...

Ant1news

Μια περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Southwest Airlines όταν ο κινητήρας του αεροσκάφους πήρε φωτιά λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σολτ Λέικ Σίτι στις ΗΠΑ.

Την τρομακτική στιγμή κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας σε ερασιτεχνικό βίντεο.  Το  Boeing 737-700 είχε μόλις απογειωθεί  από την Γιούτα με προορισμό το Λος Άντζελες όταν ξαφνικά φάνηκαν φλόγες από τον δεξιό κινητήρα του με τους αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι πριν τις φλόγες στον κινητήρα άκουσαν  μια έκρηξη.

Σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο από την επικοινωνία που είχε ο πιλότος με τον πύργο ελέγχου ο χειριστής του αεροσκάφους ακούγεται ήρεμα να ενημερώνει ότι «αντιμετωπίζουμε μηχανικό πρόβλημα, θα επιθυμούσαμε να επιστρέψουμε».

Τελικά το αεροσκάφος λίγη ώρα αργότερα προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Σολτ Λέικ χωρίς κανείς από τους 110 επιβάτες και το πενταμελές πλήρωμα να πάθει το παραμικρό.