X

Νέο ξέσπασμα Τραμπ εναντίον του Άλεκ Μπάλντουιν

Ο αστέρας του Χόλιγουντ δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου και ανταπέδωσε τα “πυρά”.

Ant1news

Νέα λεκτικά πυρά εξαπέλυσε σήμερα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του ηθοποιού, Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος τον μιμείται σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός πρωταγωνιστής ανταπέδωσε λέγοντας ότι σκοπεύει να ενσαρκώνει τον Αμερικανό Πρόεδρο έως την …καθαίρεσή του.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του περιοδικού The Hollywood Reporter, ο Μπάλντουιν εξήγησε ότι «υποφέρει» κάθε φορά που πρέπει να μιμηθεί τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο 59χρονος ηθοποιός υποδύεται συχνά τον Αμερικανό Πρόεδρο, από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία για τις εκλογές του 2016, κατά τη διάρκεια της ψυγαγωνικής εκπομπής "Saturday Night Live".

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη επικρίνει αυτές τις μιμήσεις, απάντησε στις δηλώσεις του ηθοποιού στέλνοντας ένα tweet, το οποίο μάλιστα ξεκίνησε γράφοντας «Άλεξ» αντί για «Άλεκ», ένα ορθογραφικό ατόπημα που δεν έμεινε ασχολίαστο.

«Ο Άλεκ Μπάλντουιν, η μέτρια καριέρα του οποίου ψυχορραγούσε και σώθηκε χάρη στην κακή μίμηση που κάνει για εμένα στην εκπομπή Saturday Night Live, δηλώνει τώρα ότι νιώθει να υποφέρει όταν με μιμείται», επεσήμανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος διόρθωσε το αρχικό του μήνυμα αφού το ανήρτησε. «Άλεκ, αυτοί που υποφέρουν, είναι εκείνοι που αναγκάζονται να σε βλέπουν», συμπλήρωσε.

 

«Παρά το ότι υποφέρω, θα ήθελα σίγουρα να συνεχίσω έως τις ακροάσεις για την καθαίρεση, την ομιλία της παραίτησης, την αποχώρηση με ελικόπτερο προς το Μαρ-α-Λάγκο» απάντησε ο αστέρας του Χόλιγουντ.