X

Πρώην “κουνελάκι” του Playboy βγάζει στη …φόρα τη σχέση της με τον Τραμπ

Κατέθεσε μήνυση εναντίον σκανδαλοθηρικού περιοδικού, που συγκάλυψε αρχικά την ιστορία. Δηλώνει αποφασισμένη να προβεί σε αποκαλύψεις.

Ant1news

Νέες “φωτιές” στον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ανάβει το πρώην “κουνελάκι” του Playboy, Κάρεν Μακ Ντούγκαλ, που ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με τον μεγιστάνα το 2006, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Μελάνια Τραμπ.

Η Μακ Ντούγκαλ μηνύει την εταιρεία American Media Inc., στην οποία ανήκει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό “The National Enquirer”, που αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα της ιστορίας της έναντι 150.000 δολαρίων, αλλά τελικά συγκάλυψε την υπόθεση.

Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να προβεί σε συνταρακτικές αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν κλυδωνισμούς στον Λευκό Οίκο.

 

Υπενθυμίζεται πως ο “πλανητάρχης” βρίσκεται ήδη στη δίνη ροζ σκανδάλων, μετά τις αποκαλύψεις της πορνοστάρ Stormy Daniels, στην οποία φέρεται να προσέφερε 130.000 δολάρια ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ Μάικλ Κοέν για να σιωπήσει.

 

Σήμερα, εξάλλου, δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποφάνθηκε πως η αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του Τραμπ μία πρώην παίκτρια του ριάλιτι “The Apprentice”, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, μπορεί να εκδικαστεί, αυξάνοντας τις πιθανότητες ο Αμερικανός Πρόεδρος να αναγκαστεί να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά του προς τις γυναίκες.

 

Η δικαστής Τζένιφερ Σέκτερ έκρινε πως δεν είναι νόμιμη η απόρριψη ή η αναβολή της αγωγής που κατέθεσε η Σάμερ Ζερβός λόγω του ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ.