X

Πέταξαν το μωρό τους στο ποτάμι (εικόνες)

Ένα ζευγάρι εντόπισε το νεκρό μωρό και παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να το επαναφέρει.

Ant1news

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένα ζευγάρι από την Οκλαχόμα που είχε πάει για λίγες μέρες στην Νέα Υόρκη. Το ανδρόγυνο είδε το πτώμα ενός μωρού να επιπλέει στο ποτάμι κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το αγόρι, που ήταν μόλις οκτώ μηνών, αλλά και να διαπιστώσουν πώς βρέθηκε εκεί.

Όπως είπε ο 46χρονος άνδρας, προσπάθησε να βγάλει το μωρό από το νερό, λίγο αφού το είδε η γυναίκα του να επιπλέει με το πρόσωπο προς τα κάτω, φορώντας μόνο την πάνα του και ανάμεσα σε σκουπίδια.

«Νόμιζα ότι ήταν κούκλα», είπε ο άνδρας και συμπλήρωσε ότι η Αστυνομία τον έβαλε σε αναμονή μέχρι να διαπιστώσει αν πράγματι επρόκειτο για παιδί. Τότε έδωσε το τηλέφωνο στη σύζυγό του και πήγε κι έπιασε το παιδί.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που απέκλεισαν το σημείο και έπιασαν το νεκρό παιδί μέσα από το νερό και στη συνέχεια μαζί με τον άνδρα που το βρήκε, προσπάθησαν να το επαναφέρουν, μέχρις ότου να φτάσει το ασθενοφόρο. Το πλήρωμα διαπίστωσε πως το παιδάκι ήταν νεκρό.

Το σωματάκι του δεν έφερε σημάδια κακοποίησης και ο ιατροδικαστής θα συμπεράνει τα αίτια του θανάτου του.

Ο άνδρας που βρήκε το μωρό το έβγαλε φωτογραφίες, ώστε να προσπαθήσει να το αναγνωρίσει κάποιος.