X

Σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δύο κοριτσάκια τους

Η 34χρονη και τα δύο κοριτσάκια είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενες από τον φονιά…

Ant1news

Σοκάρει η υπόθεση της δολοφονίας μιας εγκύου και των δύο μικρών κοριτσιών της από τον σύζυγο και πατέρα, ο οποίος είχε απευθύνει έκκληση για την ασφαλή επιστροφή τους καθώς είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενες.

Ο 33χρονος Κρίστοφερ Γουάτς κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, της 34χρονης Σάναν, που ήταν έγκυος στον 4ο μήνα, και των δύο κοριτσιών τους, της 3χρονης Σελέστ και της 4χρονης Μπέλα. Συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο Φρέντερικ του Κολοράντο, μία πόλη που βρίσκεται 28 μίλια βόρεια του Ντένβερ.

Σύμφωνα με το foxnews.com, ο 33χρονος ομολόγησε στην αστυνομία την ενοχή του για τα αποτρόπαια εγκλήματα.

Η Σάναν και οι δύο κόρες της είχαν εξαφανιστεί μέρες πριν και ο δολοφόνος τους είχε μιλήσει τοπικό δίκτυο Denver 7, δείχνοντας συναισθηματικά φορτισμένος: «Θέλω να γυρίσουν όλοι σπίτι. Ελπίζω να είναι κάπου ασφαλής με τα παιδιά τώρα. Αν κάποιος την έχει και δεν είναι ασφαλείς, τις θέλω πίσω τώρα», δήλωσε.

Η αστυνομία του Κολοράντο εντόπισε τη σορό της Σάναν Γουάτς τρεις ημέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, σε χώρο εταιρείας όπου δούλευε ο σύζυγός της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για το πού βρίσκονται τα άψυχα κορμιά και των δύο μικρών κοριτσιών.

Τα κίνητρά του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά. Σε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι είχε καυγαδίσει με τη γυναίκα του πριν από την εξαφάνισή της.  Ο Κρις Γουάτς κατηγορείται για τρεις φόνους σε πρώτο βαθμό και για αλλοίωση στοιχείων της έρευνας.