X

Φήμες για εξώγαμο του Τραμπ με καθαρίστρια

Η λήξη της ρήτρας εμπιστευτικότητας που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις αναφορές. Ποια είναι η ηλικία του παιδιού του «πλανητάρχη».

Ant1news

 Δυσκολίες χωρίς τέλος για τον Αμερικανό Πρόεδρο Τράμπ. Μετα τις υποθέσεις με τις δυο πορνοστάρ και την δήλωση ενοχής του πρώην δικηγόρου του Μαικλ Κόεν , έρχεται στην επιφάνεια η ιστορία για ενα εξώγαμο παιδί που είχε αποκτήσει ο Αμερικανός μεγιστάνας με μια καθαρίστριά του.

Ο πρώην πορτιέρης του "Trump Tower" που ισχυρίζεται ότι ξέρει πολλά για την υπόθεση αυτή, «αποδεσμεύτηκε»  την Παρασκευή από το συμβόλαιο εχεμύθειας  που είχε συνάψει με την "American Media Inc".

«Η πηγή θα παρέχει πληροφορίες στην ΑΜΙ σχετικά με το εξώγαμο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε χαρακτηριστικά το συμβόλαιο, στο πλαίσιο του οποίου ο πορτιέρης έλαβε το ποσό των 30.000 δολαρίων για τις πληροφορίες του, που φυσικά δεν επρόκειτο να δημοσιευτούν ποτέ.

Η απόφαση για την μη δημοσίευση αφορούσε ένα κορίτσι -που με βάση τις πληροφορίες σήμερα είναι 29 ετών- και πάρθηκε έπειτα από έρευνα που έδειξε ότι δεν ήταν «αξιόπιστη», σύμφωνα με την AMI.