X

Ούτε τα αδέρφια του δεν μπορεί να πείσει υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στην Αριζόνα (βίντεο)

Έξι από τα εννέα αδέρφια του καλούν τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον Δημοκρατικό αντίπαλό του.

Ant1news

Του Λευτέρη Πράσινου

Θα μπορούσε να είναι η τέλεια πολιτική διαφήμιση από αντιπάλους του ρεπουμπλικάνου βουλευτή στο Κογκρέσο, Πολ Γκόσαρ, εάν όμως στο τέλος δεν αποκαλυπτόταν αυτό...

Οι 6 πρωταγωνιστές του βίντεο που “στολίζουν” τον υπερσυντηρητικό βουλευτή από την Αριζόνα, προτρέποντας τον κόσμο να μην τον ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, αλλά να στηρίξει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, είναι… τα ίδια του τα αδέρφια.

Ο 59χρονος πολιτικός που διεκδικεί την τέταρτη εκλογή του στο Κογκρέσο στηρίζει ένθερμα τον Ντόναλντ Τραμπ. Κάτι που φαίνεται ότι έκανε ακόμα και τα ίδια του τα αδέρφια να τον απαρνηθούν.

Η δήλωσή του ότι τα αιματηρά επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ ήταν «συνωμοσία της Αριστεράς» είχε προκαλέσει σάλο. Μιλώντας στο VICE εξήγησε γιατί συχνά “μπλοκάρει” τους επικριτές του στο Facebook.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και τα έξι από τα εννέα αδέρφια του Γκόσαρ να μην τον ψηφίσουν, η μητέρα τους ωστόσο δεν επικροτεί τη στάση τους. Μάλιστα, στους New York Times δήλωσε βέβαιη πως ο γιoς της θα επανεκλεγεί στο Κογκρέσο.