X

Ύποπτος για τον φόνο του παππού του διεκδικεί την περιουσία του (βίντεο)

Μία απίστευτη ιστορία λαμβάνει χώρα στα δικαστήρια, με τα μέλη της οικογένειας να «σκοτώνονται» μεταξύ τους.

Ant1news

Μία περίεργη υπόθεση έχουν να χειριστούν οι δικαστικές Αρχές του Κονέκτικατ, καθώς εξετάζουν την περίπτωση του άνδρα που θεωρείται από την οικογένειά του ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του παππού του, ενώ ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή τη μητέρα του.

Η ακρόαση ξεκίνησε από ερωτήσεις σχετικά με χρήματα της θείας του, των οποίων είναι συνδιαχειριστής.

Η ιστορία του Νάθαν Κάρμαν (Nathan Carman) ξεκίνησε το 2013, όταν δολοφονήθηκε ο παππούς του, Τζον Κάκαλος, εκατομμυριούχος μεσίτης.

Ο ίδιος άνοιξε διαμάχη με τη θεία του για την κληρονομιά του παππού, ύψους 150.000 δολαρίων, διαχειριστής της οποίας είναι η θεία του. Ο Κάρμαν διεκδικεί τα χρήματα για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα, ενώ η θεία του λέει ότι τα χρήματα ήταν για να καλύψουν τις βασικές του ανάγκες.

Όπως είπε η γυναίκα στο δικαστήριο, δεν αρνείται να του δώσει τα χρήματα, όμως θέλει πριν να έχει περισσότερες πληροφορίες για την οικονομική του κατάσταση.

Όμως ο Κάρμαν δεν κατηγορείται από τις θείες του μόνο για τη δολοφονία του παππού του, αλλά ήταν και ο τελευταίος που είδε τη μητέρα του ζωντανή, όταν το 2016 πνίγηκε ενώ έκαναν οι δυο τους βόλτα για ψάρεμα και η βάρκα βυθίστηκε, ενώ εκείνος επέζησε και διασώθηκε μετά από οκτώ μέρες.

«Θυμάσαι ποτέ να λες στην Ακτοφυλακή για μένα με οποιονδήποτε τρόπο;» ρώτησε τη θεία του ο Κάρμαν και εκείνη του απάντησε ότι είχε πει στην Ακτοφυλακή ότι μπορεί να βρουν εκείνον, όχι όμως την αδελφή της.

Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Κάρμαν έκανε μνημόσυνο, στο οποίο όμως δεν εμφανίστηκε καμία από τις θείες του.

Ο ίδιος μάλιστα σε κάποια φάση ρώτησε ευθέως τη θεία του αν πιστεύει ότι είναι εκείνος ο δολοφόνος.

«Πίστευες ότι ήμουν αθώος για το φόνο του παππού μου όταν πήρες λεφτά για να πληρώσεις για την υπεράσπισή μου», είπε στη θεία του, που του απάντησε αρνητικά, για να του δώσει θετική απάντηση όταν την ρώτησε αν εκείνη πιστεύει ότι αυτός δολοφόνησε τον παππού του.

Η θεία του προσπαθεί να αποδείξει ότι ο ανιψιός της έκανε κακή διαχείριση των χρημάτων του, των οποίων είναι διαχερίστρια, αφού όταν πέθανε η μητέρα του κληρονόμησε 7 εκατομμύρια δολάρια, όταν πέθανε ο παππούς του ακόμα μισό και τώρα δεν έχει χρήματα.

Ο Κάρμαν δεν κατηγορείται για κανένα έγκλημα από τις δικαστικές Αρχές, αλλά σύμφωνα με τους ερευνητές, ήταν μαζί με τον παππού του τη νύχτα που δολοφονήθηκε, με όπλο ίδιο με αυτό που είχε αγοράσει εκείνος. Η τοπική αστυνομία, ωστόσο, τον θεωρεί ως τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του παππού του.

Ο ίδιος, επίσης, είχε πετάξει τον υπολογιστή, το σκληρό του και το GPS του, αμέσως μετά.