X

Κέλιαν Κόνγουεϊ: Συνεργάζομαι με τον Τραμπ γιατί είναι τόσο καλός με τις γυναίκες

Η σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου αφού αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, πλέκει το εγκώμιο του Τραμπ.

Ant1news

Η αποκάλυψη της στενής συμβούλου του Τραμπ, Κέλιαν Κόνγουεϊ πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και το γεγονός πως υπερασπίστηκε τον Αμερικανό Πρόεδρο κάνουν το τελευταίο εικοσιτετράωρο τον γύρο του διαδικτύου.

Μετά την εξομολόγηση της Κόνγουεϊ στο CNN - η οποία μάλιστα έφερε το κίνημα #metoo έξω από τον Λευκό Οίκο – ο δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς είναι η συνεργασία με τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς εκείνος έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση.

Αμέσως η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου έσπευσε να τον υπερασπιστεί, απαντώντας: “Ας μην κατηγορούμε τον Αμερικανό πρόεδρο για ό,τι συμβαίνει στο σύμπαν”.

“Εργάζομαι για τον Ντόναλντ Τραμπ γιατί είναι τόσο καλός με τις γυναίκες που εργάζονται μαζί του και είναι τόσο καλός με τις γυναίκες αυτής της χώρας” ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να πολιτικοποιούνται οι υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης και υπερασπίστηκε τον εκλεκτό του Τραμπ, Μπρετ Κάβανο, υποψήφιο δικαστή για το Ανώτατο Δικαστήριο ο οποίος κατηγορείται για βιασμό τριών γυναικών. 

“Νιώθω μεγάλη συμπόνια για τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων, σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού” είπε η Κόνγουεϊ και μετά από μία μικρή σιωπή πρόσθεσε: “Είμαι θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Δεν αναμένω από τον δικαστή Κάβανο ή οποιονδήποτε άλλον να θεωρηθεί υπεύθυνος για αυτό. Πρέπει να είσαι ο ίδιος υπεύθυνος για τη συμπεριφορά σου” αφήνοντας άναυδο τον δημοσιογράφο που απάντησε: “Λυπάμαι πολύ για τον πόνο που υπομείνατε”.

Οι εξελίξεις με τον Μπρετ Κάβανο συμπίπτουν με την καταδίκη του κωμικού Μπιλ Κόσμπι σε κάθειρξη πολλών ετών, για σεξουαλική επίθεση.

“Δεν είναι σαν τον Μπιλ Κόσμπι” είπε η Κόνγουει αναφερόμενη στον συντηρητικό δικαστή και τόνισε “Δεν είναι ούτε σαν τον Μπιλ Κλίντον”.