X

Πολύνεκρο τροχαίο με λιμουζίνα (εικόνες)

Καλεσμένους σε γαμήλιο πάρτι φέρεται να μετέφερε το μεγάλο όχημα που βγήκε εκτός πορείας, σκορπώντας το θάνατο. Τραγικές στιγμές.

Ant1news

Είκοσι νεκροί είναι το αποτέλεσμα τροχαίου με λιμουζίνα, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Το τροχαίο είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα των τελευταίων ετών και σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, συνέβη όταν η λιμουζίνα, μέσα στην οποία βρισκόταν καλεσμέμοι σε γαμήλιο πάρτι, έπεσε πάνω σε περαστικούς σε κατάστημα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η λιμουζίνα κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα κατηφόρα, όταν βγήκε εκτός πορείας, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και κατέληξε σε πάρκιγνγκ καταστήματος.

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πόσα από τα θύματα ήταν επιβαίνοντες στη λιμουζίνα και πόσοι περαστικοί από το σημείο, όμως την ώρα του συμβάντος, το πάρκινγκ του καταστήματος ήταν γεμάτο με κόσμο και αυτοκίνητα, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Associated Press, τα 18 θύματα ήταν επιβάτες της λιμουζίνας και τα 2 περαστικοί.

Το περιστατικό έχει λάβει διαστάσεις, καθώς οι Αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα, έχοντας μάλιστα ανοίξει και ειδική τηλεφωνική γραμμή για το σκοπό αυτόν.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι η σκηνή της τραγωδίας ήταν γεμάτη με πτώματα ανθρώπων.

 

Τα στοιχεία για τους νεκρούς ποικίλουν από πηγή σε πηγή, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και ελικόπτερα.