X

Σάλος με τη γυναίκα που αφήνει μωρό σε πόρτα σπιτιού (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο στο οποίο φαίνεται μία γυναίκα να παρατά ένα 2 ετών παιδί σε πόρτα σπιτιού. Όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί μία γυναίκα να αφήνει στην πόρτα ενός σπιτιού ένα μόλις δύο ετών μωρό και το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, όπου άφησε το παιδί. Σε αυτό φαίνεται το πρόσωπο της γυναίκας, την ώρα που αφήνει το παιδί, χτυπά το κουδούνι και την πόρτα νευρικά, γυρνά, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και φεύγει. Αρχικά, η ταυτότητα της γυναίκας και του παιδιού δεν έγιναν γνωστά, όμως πολλοί είναι αυτοί που υπέθεσαν ότι η γυναίκα από το Χιούστον είναι η μητέρα του μωρού.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η γυναίκα ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές, που έκαναν γνωστό ότι, η γυναίκα ήταν φίλη της μητέρας του παιδιού, η οποία μητέρα ήταν στο νοσοκομείο. Επιπλέον, από ό,τι φαίνεται, η γυναίκα μπέρδεψε τις πόρτες και χτύπησε τη διπλανή από αυτή του πατέρα του παιδιού. «Μετά έφυγε, χωρίς να σιγουρευτεί ούτε για το σπίτι ούτε για το πρόσωπο στο οποίο άφηνε το παιδί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σερίφη της περιοχής.

Η γυναίκα τώρα κατηγορείται για εγκατάλειψη ανηλίκου. Ο άνθρωπος που ζει στο σπίτι στου οποίου την πόρτα βρέθηκε το μωρό, μόλις το είδε κάλεσε τις Αρχές, ενώ οι αστυνομικοί «όργωσαν» τη γειτονιά ρωτώντας για το παιδάκι. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, δόθηκε στη δημοσιότητα και το βίντεο, ώστε να αναγνωριστεί το παιδί.

Μία μέρα αργότερα ο πατέρας του παιδιού προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, αφού την ώρα του ελέγχου δεν ήταν στο σπίτι του. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο πατέρας είχε ενημερωθεί από τη μητέρα του παιδιού ότι μια φίλη της θα έφερνε το παιδί στο σπίτι του, όταν όμως εκείνη άργησε, αυτός νόμιζε ότι τα σχέδια άλλαξαν και έφυγε από το σπίτι. Το παιδί βρίσκεται πλέον υπό την προστασία των αρμόδιων υπηρεσιών και θα αποφασιστεί το αν θα επιστρέψει στην οικογένειά του.