X

Νεκρές και δεμένες βρέθηκαν αδελφές από τη Σαουδική Αραβία στην Νέα Υόρκη (βίντεο)

Μυστήριο καλύπτει τον διπλό θάνατο των νεαρών γυναικών. Τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών.

Ant1news

Δεμένα το ένα με το άλλο βρέθηκαν τα πτώματα δύο γυναικών στο ποταμό Χάτσον της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την Αστυνομία της περιοχής.

Οι δύο γυναίκες ήταν αδελφές, η μία 16 ετών και η άλλη 22 και ήταν από τη Σαουδική Αραβία, ενώ ζούσαν στη Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Νέα Υόρκη, η 16χρονη είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη τον περασμένο Αύγουστο και οι δυο ζούσαν στις ΗΠΑ μαζί με τον αδελφό τους.

Οι θάνατοι των δύο δεν αντιμετωπίζονται ως ανθρωποκτονία, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ οι αστυνομικοί που ταξίδεψαν από τη Νέα Υόρκη προς τη Βιρτζίνια είπαν πως δεν είναι σαφές το πότε τα κορίτσια πήγαν στην Νέα Υόρκη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στη Νέα Υόρκη αναφέρεται ότι η υπόθεση παρακολουθείται στενά και διαρκώς και ότι τα αίτια των θανάτων εξετάζονται, χωρίς να έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, με τη συμμετοχή και ξένων ερευνητών. Αναφέρεται, επίσης ότι, «δικηγόρος παρακολουθεί στενά την υπόθεση».

 

Οι σοροί των δύο γυναικών ξεβράστηκαν στο Μανχάταν και ήταν δεμένες με ταινία. Τις είδε ένας περαστικός να επιπλέουν στο νερό και κάλεσε τις Αρχές.

Και οι δύο ήταν ντυμένες, δίπλα σε βράχια, ενώ φορούσαν μπουφάν με γούνα και μαύρα καλσόν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια από τραύματα.

Κι ενώ οι Αρχές επιβεβαιώνουν ότι τα πτώματα ήταν δεμένα με ταινία, οι συνθήκες θανάτου παραμένουν άγνωστες.

Εικάζεται ότι οι σοροί ξεβράστηκαν με το κύμα στην ακτή και παρέμειναν εκεί.