X

Άνδρας “γάζωσε” θαμώνες μπαρ - εστιατορίου στην Καλιφόρνια (εικόνες)

Πολύνεκρο μακελειό προκάλεσε ο άνδρας που εισέβαλε στον χώρο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Ant1news

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα στην πόλη Θάουζαντ Όοουκςμ, στην Καλιφόρνια, μετά από μακελειό που προκάλεσε δράστης που άνοιξε πυρ σε μπαρ-εστιατόριο της πόλης.

Ο δράστης μπήκε στο μπαρ-ψησταριά «Borderline» γύρω στις 23:30 (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ, σκοτώντας αρκετά άτομα. 

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας της Βεντούρα, ωστόσο το BBC μεταδίδει ότι οι νεκροί είναι 13, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και ενός αστυνομικού.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης είναι ένας λευκός άνδρας, που εμφανίστηκε στο μπαρ ντυμένος στα μαύρα και άνοιξε πυρ κατά πάντων, ενώ βάσει κάποιων αυτοτπών μαρτύρων, ο ένοπλος είχε γένεια και έμοιαζε να κατάγεται απο την Μέση Ανατολή.

Μάρτυρας που βρισκόταν στην μπροστινή πόρτα του καταστήματος, όταν ο δράστης άνοιξε πυρ, είπε ότι ο άνδρας πυροβόλησε τον πορτιέρη και αφού έριξε καπνογόνα μέσα στο μπαρ, συνέχισε να πυροβολεί!

 

 

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι από το εσωτερικό του εστιατορίου ακούστηκαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί, και έντρομοι οι πελάτες μπήκαν κάτω από τα τραπέζια ή έτρεξαν στις τουαλέτες για να κρυφτούν.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και Ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων, απέκλεισαν την περιοχή γύρω από το μπαρ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν απο την πρώτη στιγμή.