X

Βίντεο σοκ από την στιγμή που ο μακελάρης εκτελεί τα θύματα του στην Καλιφόρνια

Στο βίντεο αποτυπώνεται η φρίκη την στιγμή της επίθεσης. Τις σοακριστικές εικόνες κατέγραψε άνδρας που βρισκόταν μέσα στο μπαρ.

Ant1news

Σοκάρει το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την στιγμή που ο πρ΄φων πεζοναύτης Ο Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ, σκορπά τον θάνατο μέσα στο μπαρ εστιατόριο Borderline Bar & Grill, στην Καλιφόρνια, ΄με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 12 άνθρωποι. 

Μεταξύ των νεκρών ήταν και ο Έλληνας ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός, ο οποίος είχε επιζήσει από το περσινό μακελειό σε συναυλία στο Λας Βέγκας.

Μέσα στο μπαρ την ώρα της επίθεσης βρισκόταν και Dallas Knapp, ο οποίος τράβηξε με το κινητό του το σοκαριστικό βίντεο και το ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Σύμφωνα με τη New York Post, στο βίντεο εμφανίζεται στιγμιαία στο βάθος και η φιγούρα του δράστη αμέσως μετά το μακελειό. 

«Κοίταξα μέσα στα μάτια του ενώ σκότωνε τους φίλους μου. Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση για όλη την αιωνιότητα. Ο άνθρωπος που βλέπετε είναι ο δολοφόνος και οι πυροβολισμοί προέρχονται από το όπλο του, καθώς αποτελείωνε τους πεσμένους τραυματίες», γράφει ο χρήστης στην ανάρτησή του.