X

Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλά πρώτη φορά για τον “λεκέ” (βίντεο)

Αποκαλύπτει σε ντοκιμαντέρ όλα όσα έγιναν την μοιραία νύχτα στο Οβάλ Γραφείο.

Ant1news

Παρόλο που έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον, η Μόνικα Λεβίνσκι δεν αποκάλυψε ποτέ τι συνέβη τη μοιραία εκείνη νύχτα στο Οβάλ Γραφείο.

Είκοσι χρόνια μετά η Λεβίνσκι λύνει τη σιωπή της και αποκαλύπτει γιατί έφυγε από το γραφείο του Μπιλ Κλίντον με έναν…λεκέ στο φόρεμά της.

Η αποκάλυψη έγινε σε συνέντευξή της για ένα επισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του A&E που ονομάζεται «The Clinton Affair». Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί σε έξι μέρη, ωστόσο το δίκτυο μετέδωσε λίγα λεπτά από τη συνέντευξη.

Αρχικά, η Λεβίνσκι αποκαλύπτει πώς βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο.Η 22χρονη, τότε, έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο, και προσκλήθηκε στο γραφείο από τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον, καθώς ήθελε να της δώσει ένα ξεχωριστό δώρο: μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα χλόης» του Ουόλτ Ουίτμαν. Μάλιστα τόνισε ότι ο Πρόεδρος τής είπε πως είναι πολύ χαριτωμένη με το καπέλο της. Αφού της έδωσε το βιβλίο, οι δυο τους πήγαν στην τουαλέτα.

Η Λεβίνσκι παραδέχτηκε πως κατάλαβε έπειτα από μήνες (και συγκεκριμένα την Ημέρα των Ευχαριστιών όταν πήγε να το φορέσει) πως ο Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει έναν λεκέ στο φόρεμά της. Θεώρησε μάλιστα πως είχε πέσει ντιπ από σπανάκι.

«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από όσους ήταν εκεί δεν μου είπε "πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας"», λέει η Λεβίνσκι.

Το σκάνδαλο Λεβίνσκι ξέσπασε το 1998, όταν αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα ότι ο Αμερικανός προεδρος είχε ερωτική σχέση με μια 22χρονη που έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο. Ο Μπίλ Κλίντον παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όμως στη δίκη που ακολούθησε, αθωώθηκε.