X

Κύπρος: κρατείται ο στρατιωτικός για τα πτώματα στο “φρεάτιο του τρόμου” (εικόνες)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων σε βάρος των δύο γυναικών. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ερευνών.

Ant1news

Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου υπολοχαγού σε σχέση με υπόθεση φόνου δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας ανασύρθηκε χθες από το φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Ο 35χρονος βρίσκεται υπό κράτηση και για την υπόθεση φόνου της 38χρονης Ρόουζ Μαρί.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεση του ότι γνώρισε τη δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και την έπνιξε με καλώδιο, ενώ είχαν σεξουαλική επαφή.

Η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε χθες, κατά τις έρευνες εντοπισμού της 6χρονης κόρης της 38χρονης και φέρεται να ανήκει στην 28χρονη που έχει εξαφανιστεί από τον Ιούλιο του 2018, βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια της σε φρεάτιο στην ίδια περιοχή του μεταλλείου στο Μιτσερό.

 

Το πρωί ξεκίνησαν στο μεταξύ και πάλι οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή της λίμνης Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό του 6χρονου κοριτσιού, παρουσία μάλιστα του 35χρονου που έκανε υποδείξεις στις Αρχές.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή δυτών του Λιμενικού, ενώ νωρίτερα την Κυριακή υπήρξαν υποψίες για σκιές στο νερό που υποδήλωναν ότι ίσως υπάρχουν δύο ακόμα πτώματα μέσα., ενός άνδρα και μίας γυναίκας, τα οποία πρόκειται να ανασυρθούν σήμερα. 

 

Ο 35χρονος είναι μόνιμος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου και υπηρετεί σε στρατόπεδο Επαρχίας της Λευκωσίας και συγκεκριμένα είναι ίλαρχος στο Σώμα Τεθωρακισμένων.

 

 

 

Πρόκειται για διαζευγμένο πατέρα δύο ανηλίκων, ο οποίος όπως φαίνεται από τις σελίδες του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έχει πάθος με τη φωτογραφία. Μάλιστα, μεταξύ των τοπίων από τα οποία έχει αναρτήσει φωτογραφίες, βρίσκονται εικόνες από την ευρύτερη περιοχή το Μιτσερού και από το μεταλλείο. Ξεχωριστή φωτογραφία υπάρχει και από το «φρεάτιο του τρόμου».