X

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με βομβιστή σε ξενοδοχείο της Σρι Λάνκα

Ο βομβιστής αυτοκτονίας κυκλοφορεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, λίγη ώρα πριν πυροδοτήσει τη βόμβα.

Ant1news

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας όπου απεικονίζεται ένας από τους βομβιστές της Σρι Λάνκα λίγες στιγμές πριν ανατιναχτεί, μέσα στο Cinnamon Grand Hotel.

Ο βομβιστής αυτοκτονίας κυκλοφορεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, λίγη ώρα πριν πυροδοτήσει τη βόμβα που μεταφέρει στο σακίδιο που έχει στην πλάτη του.

Δίπλα του, δεκάδες πελάτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν ανυποψίαστοι το πρωινό τους, χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι ο μελαμψός άνδρας που στέκεται κοντά τους, περιμένοντας νευρικά, πρόκειται να δώσει σε λίγες στιγμές τέλος στη ζωή τους.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, από την κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου, o 33χρονος Ινσάφ, αδελφός του Ιλχάλ Ιμπραχίμ (του βομβιστή καμικάζι που «χτυπησε» το ξενοδοχείο Shangri-La) εμφανίζεται να έχει ήδη λάβει θέση για την έκρηξη του θανάτου ανάμεσα στα μελλοντικά του θύματα.

Το βίντεο αυτό δημοσιοποιήθηκε μόλις λίγες ώρες μετά από ένα άλλο, που δείχνει τον Ιλχάλ Ιμπραχίμ, αδερφό του 33χρονου, να μπαίνει χαμογελαστός μαζί με τον συνεργό του στο ασανσέρ του Shangri-La, με προορισμό την τραπεζαρία του όπου θα ενεργοποιούσαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι.

Οι δύο άνδρες, απολύτως ψύχραιμοι, εμφανίζονται να συνομιλούν στο ασανσέρ, πιθανώς για τα δολοφονικά τους σχέδια που θα υλοποιούσαν λίγες στιγμές αργότερα.